Snart helg

Rödingarna ska demonstrera idag på årsdagen efter “the crackdown”. Får hoppas det blir lugnt och stilla. Klockan 17.00-22.30 officiellt framför Central World.

Valkampanjen är igång. Alla partier får nummer inför valet. Peua Thai fick nummer ett i den tevesända dragningen. Vi får se om Yingluck och hennes gäng drar nytta av det numret? Såg ett klipp med Yingluck när hon var med i studion på nån nyhetskanal. Såg väldigt stabil och säker ut. Glodde rakt in i kameran med stadig blick när hon skulle betona nått.

Murvlarna kallar henne redan “suai geng” vilket betyder vacker och duktig, snacka om gratispoäng rakt ut i etern.

Igår kväll var jag nere på Ekkamai på ett rätt känd lokalhak. Bra thaimat från olika regioner av Thailand inklusive södra Thailand. Blev bland annat grillad kyckling och en perfekt Som Tam. Ofattbart att de kan servera sån kvalitet för 40 baht eller knappt 10 kronor. Sen blev det några öl på små gatuhak i området.

Efter gymet idag blev det lunch på MBK food Center. Den indiern jag brukade köpa bröd av har stängt eller kanske flyttat? Men det finns ju annat.

År lunch på Sizzler häromdagen. Om man bara äter salladsbaren så är priset numera 175 baht. Det är fortfarande en bra deal tycker jag.

I helgen arrangeras det fotbollsturnering framför Central World. Om rödtröjorna har flyttat på sig……

Blir väl utgång i helgen känns det som.

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Snart helg

  1. TJG says:

    Gott! Ser ut som en riktigt sjysst Isaan som tam, det är tamej f-n bland det godaste som går att få tag på i Thailand! På något vis smakar den ändå bättre i Bangkok än i Isaan…

  2. bangkokinfo says:

    Som tam är bäst!

  3. Gandi says:

    En vegetarisk kyckling är aldrig fel…

Leave a Reply