Smirnoff party på lördag och annat

Nu på lördag kör vodkamärket smirnoff ett stort party i Central World, “Smirnoff midnight circus” med DJ’s och andra uppträdande. Kan bli kul. Missa inte det om ni är här.

Sugen på att göra en Smirnoff espresso?

Har varit lite dåligt med uppdateringar här de senaste dagarna. Dels för att jag haft mycket annat att göra men också för att jag blev magsjuk i torsdags. Flera år sedan sist men aldrig kul när det händer. Misstänker att de var som-tam salladen jag åt till middag som spökade. Annars ganska händelselös vecka med jobb, gym och middagar som vanligt.

Var och lunchade häromdagen på det klassiska hotellet Sukhothai i Silom. Maten på lunchbuffén var helt ok, men det finns bättre på andra femstjärniga hotell. Däremot var atmosfären och servicen utomordentlig. Restaurangen idealisk för en affärslunch. Har själv aldrig bott där men hotellet har riktigt bra omdöme och kan bokas online här.

Utredningen om redbulls grundares barnbarn, “Boss”, som körde ihjäl en polis förra veckan fortskrider. Blodtestet visade på att han hade 0.6-promille alkohol i blodet mot den tillåtna gränsen på 0.5. Polisen menar att han körde ferrarin i över 200km i timmen. Men är det verkligen möjligt då morgontrafiken så smått redan börjat vid 05.30 på smala sukhumvit soi 47?

Han och hans mor gästade polismannens begravning för att visa respekt för den drabbade familjen. Men antagligen mer för att själv framstå i bättre dager. Karikatyren nedan illustrerar den hela ganska bra:

En annan stor nyhet i veckan har varit om de sex bengaliska tigrarna man hittat inlåsta i burar på taket av ett sk “shop house” i Pathum Thani utanför Bangkok. En hona och en hane plus fyra ungar. Man har fött upp tigrar till försäljning. En tvåårig tiger kostar runt 1-miljon baht på den svarta marknaden.

Läs här om amerikanskan som satt fängslad 9 år i Bangkok för drogsmuggling.

Allt för nu men jag hoppas kunna blogga igen i morgon eller senast på fredag. Vi hörs!

This entry was posted in Hotell, Nattliv, Restauranger and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply