Smile

Jag var nere vid Central World Plaza igår kväll. Som nämnt igår var det marknad, underhållning och mat enligt känt thaikoncept. Fanns en hel del småcoola bås, med lite roliga produkter.

VIP-thaiare berättade på både thai och engelska om hur viktigt CW och området runtom är. Olika artister underhöll. Folkligt och trevligt. Har ni vägarna förbi idag eller imorgon så rekommenderas ett besök starkt.

Rivning
Otroligt. Efter 13 år så håller man på att riva det cementskelett som var tänkt som ett Toyota showroom i höjd med BTS Nana. Någon typiskt thaikonflikt skedde vid Asienkrisen 1997 och cementskelettet har varit hem för uteliggare och street art målare och inget har hänt. Men nu är det något på gång. Shoppingcenter eller condo är väl lågoddsare.

Svensk fast
Svensken Sven Tommy Lindfors blev tagen i Pattaya (oväntat?) under fredagen på uppdrag av svenska polisen. Han var sökt för förskingring av typ 10 miljoner kronor. Men var han svensk? Han blev finsk medborgare för några år sen. Och han var förbjuden att komma till Thailand på åtta år efter en smugglingshärva med 2 kg kokain. Känns ju även det underligt. Borde han inte fått åtta års fängelse? Han ser ju visserligen rätt road ut här.

This entry was posted in Bangkok allmänt and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply