Skyfall och annat

Tunga skyfall över Bangkok idag, det var ett tag sen jag såg något liknande. Inte mycket tid på stan idag efter det. Lika bra det, man är ju lite seg idag efter gårdagens sena timmar. Men det var trevligt. Vi var först på ett trevligt ställe, men traskade runt lite på flera ställen. Just nu är jag inte så het på Thaipopen….Så är det ibland!

Fler döda vid gränsstriderna i Thailand idag. I semesterparadiset?

25 juni – Impact arena – Kylie Minogue.

Kanske slinker ner på Stable ikväll för några bukfyllande smörrebröd. Man kan ju sitta på deras nya uteservering och titta på folket som passerar.

Scandinavian Deli fortsätter med sin Påskbuffé. På Valborg kör de valborgsfirande.

Leker lite med min padda. MEn ser ingen direkt anledning att byta till tvåan faktiskt. Spar mig till Iphone 5 som dyker upp under hösten. Men i Bangkok lär det ju bli samma skitdåliga strul om Ais och Dtac ska hålla i det själva igen. Harde fått ordning på köerna ännu?

Dags för middag och några drinkar nu kanske? Regnet verkar släppa lite. Men väderkartan ser dyster ut.

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Skyfall och annat

 1. Madeleine Gbg says:

  Hej!

  Sitter och kikar på regnet här utanför hotellet. Var idag till Chatuchak och ska vila oss lite efter det – det behövs! :-)
  Sen ska vi ut och käka – det blir nog Duke’s. Känns som att det kan passa när man haft 6 timmar på Chatuchak! haha
  Ha det!
  Madeleine

 2. bangkokinfo says:

  Dukes är gott & trevligt. Lätt att ta sig till, speciellt då det regnar, vilket är skönt. Det sköna med regn är att det lättar upp luften lite oftast.

Leave a Reply