Skänk en film till Svenska Kyrkan!

Igår blev det hårdkörning hela dagen. Flera möten runt om stan. Min Mc-kille väntade vid varje stopp, han tycker det är skönt med såna långkörningar och stopp. Han behöver inte jaga för att få in dagskassan. Jag ger han pengar till mat när jag vet att det tar lite tid vid något stopp, vilket uppskattas av honom.

Efter alla möten och fix blev det också hårdkörning på gymet, vilket också var skönt. Kollade på en bra film på “paddan” under löpningen. Sen köpte jag med mig en pizza hem från lokala italienaren. Smaskigt!

Svenska kyrkan:

Svenska kyrkan i Bangkok – Kyrka för SKANDINAVER i Thailand!

Det är svalt och skönt i Bangkok och strax ska vi värma oss med kyrkkaffe och bullar på Scan Deli, Sukhumvit soi 18. Vi finns här varje tisdag mellan kl 11-14 och vill gärna ha sällskap!

Efterlysning från kyrkan!

Vi behöver svenskspråkiga filmer och musik för att ge till de svenskar som vi besöker på sjukhusen. Några av dem drabbas av stroke och då är det extra viktigt att få höra sitt hemspråk under rehabiliteringen. Maila eller ring Lovisa om du har något att dela med dig av. Naturligtvis vill vi ha original.

Allt gott önskas Dig av

Lovisa Möller           Lisa Booyens

Kyrkoherde            Volontär

www.svenskakyrkan.se/thailand

This entry was posted in Bangkok allmänt, Områden, Restauranger and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply