Siam Vintage

Som jag skrivit förut flera gånger så gillar jag Siam Squares med alla dessa småbutiker. Man hittar alltid nån ny designer, någon nu butik.  Det finns nått för alla.

En ny avdelning eller del av Siam Square är Siam Vintage. De öppnade för nån månad sen. Huvudingången ligger lite knepigt till kanske. Men om man går ner soi 10 från huvudsoien på Siam Square så ser man en trappa som leder upp till Siam Vintage. På andra våningen ligger ett 20-tal butiker som erbjuder kläder, skor, solglasögon, smycken och mer. Butikerna är väldigt små men trevliga. Här hittar man udda modeller eller limited edition av många olika märken som till exempel Nike. Converse har en egen liten butik. Hittade en snygg skjorta för 1 000 baht, en cool klocka för 3 500 baht och framförallt ett par skitcoola Nikedojjor för 12 500 baht. De fick inte nya ägare just då i alla fall.

Det finns också ett café precis vid ingången där man kan sippa på en kaffe eller en bira.

Nöje

Det var en mycket hektisk helg med en massa olika aktiviteter. Jag hann med två poolpartys bland annat. Var på en vinprovning och testade en ny bar.

Kan tänka mig att det blir full fart på stan ikväll då det är helgdag i morgon även i Thailand.

Några tips.

 

This entry was posted in Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply