Siam Square och mera

Ingen kan ha missat att jag gillar Siam Square. Har alltid gjort det. Små balla shopar, restauranger, och unga entreprenörer som försöker göra business. I like! Små balla butiker med udda kläder, skor, väskor och annat. Det har börjat hända saker med den tomt som röjdes fram efter bränderna 2012. Nu verkar dock “mysigheten” med alla småbutiker och annat vara hotad. Läs mer här. Vill inte ha ett nytt Paragon där nu. Vore trist!

Bkk Bagel Bakery är ett trevligt ställe att slinka in på när man är i området. En till lunch sitter perfekt. Sen brukar jag köpa hem några i en påse. Yes, jag är en bagel lover!

Strulet i södra Thailand fortsätter tyvärr. Hoppas verkligen att det kan ta slut snart! Läs mer här.

Konkurrensen för att locka folk till olika barer hårdnar i Bangkok. Ladies night dyker upp på allt fler ställen i Bangkok för att locka folk. En del är på sunkiga barer som lockar fel folk. Men nu har det dykt riktigt bra deals (för tjejer) på coola ställen och rätt tidpunkter. Som kille är det ju bra att dyka upp på såna event. Var på ett för några dagar sen med 75% tjejer. Blandning av farangtjejer och thaitjejer, (övervägande kontorstjejer) som tog möjligheten till gratis drinkar och tapas. Välordnat och bra stämning.

Songkran närmar sig….på gott och ont….

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Restauranger and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Siam Square och mera

  1. Madeleine Gbg says:

    En “Show Stopper” tack!!! Den lät ju bara sååå god!
    Drömmen vore ju att dra ihop tjejgänget här hemma och åka till BKK för en långweekend, shoppa och gå på coola uteställen! Allt det där jag aldrig hinner göra när jag är där med la familia! :-)

  2. bangkokinfo says:

    Madeleine. Det är bara tjata på kompisarna. Långhelg i bangkok är aldrig fel!

Leave a Reply