Siam och snart helg.

Jag hängde runt Siam på eftermiddagen idag. Snabblunch på Paragons food court (som inte är i närheten av MBK’s eller Central Chitlom’s food courts även om de är olika). Men restaurangutbudet på Paragon är ju rätt bra. Mycket små justa snackstånd också.

Man har nu börjat röja ordentligt i det huset som “rödingarna” försökte bränna ner på Siam i maj. Två bilder nedan, den ena vanlig, den andra i “minature effect”. Jag hoppas det kan försöka göra något retro av det hela och inte bygga något nytt flashigt. Vore så kul om de kunde bevara lite de gamla feelingen, men mycket av de förstördes då de byggde upp Digital Gateway som jag fortfarande inte förstår mig på. Men jag kanske måste ge det en chans.

Det byggs något sjukt många ny hotell i Bangkok just nu. Jag undrar verkligen om det kommer att hålla? Det kommer behövas flera miljoner turister till per år för att täcka upp. Nåväl. Lycka till.

Barrundan som ordnas på Suk 11 första helgen varje månad har fått utökning. Tredje helgen varje månad kör man numera också på Silom. Nu på lördag är det dags för premiär. 300 baht för att få ett inträdesband sen kostar drinkarna 100 baht styck. Helt ok. Man börjar 21-23 på Coyote. Inte missa det nu. Kan bli riktigt kul.

This entry was posted in Aktiviteter, Hotell, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply