Shopping

Många åker till Bangkok främst för shoppingens skull. Utbudet av varuhus och marknader är gigantiskt. Shopping är nästan som religion i Bangkok. Det finns möjligen att spendera sina pengar överallt. Allt från små gatumarknader upp till stora glassiga varuhus med alla de stora kända märkena.

I våran shoppingguide finns de största och bästa varuhusen och marknaderna listade.

7 Responses to Shopping

 1. Tintin Löfdahl says:

  Hej,
  råkade av misstag in på er sida, då jag letade efter den affär där min man köpt mig Converse med broderade blommor på typ kurbits. Många har jagat mig för dem sedan jag la ut dem på nätet och nu tänkte jag ta hem ett antal par men hittar inte… eftersom maken inte har kvittot kvar.. Hur som haver så fastnade jag på er sida, en superbra guide, snygga bilder och trevligt skriven. Hatten av för bloggar av det här slaget!
  Hälsningar från ett regnigt Dalarna.

 2. bangkokinfo says:

  Hej Tintin, tack för de fina orden och hoppas du hittar pjucken :) Var de köpta i Bangkok eller?

 3. bangkokinfo says:

  Tack för bilden, ska säga till om jag ser dem :) Annars kan det nog vara ganska lönlöst att maila butiker i Bangkok då de kan vara ytterst lata att svara.. Men skam den som ger sig :P

 4. Hanna Sjöholm says:

  Finns det någon butik med hollister och abercrombie i Thailand? Isåfall, vart? Skulle va bra att veta typ exakt vart för jag ska till Thailand om ca 3 veckor och är sugen på lite hollister, tacksam för svar!

 5. IDA says:

  Finns det någon butik med hollister eller abercrombie i bangkok isåfall vart vill veta snälla svara

Leave a Reply