Sensation

Showen var ju som bekant utsåld sedan länge, hade själv turen att få loss en biljett i sista stund för 3000 baht. Utanför arenan tog man upp till 5000 för samma plåt. Man körde stenhårt på vit dresscode. Den som var klädd i andra färger blev nekad i dörren, fast det fanns en ett tält där man kunde ekipera sig i vitt om man nu hade missat det.

Det kändes som halva stan var där och publiken var väldigt blandad. Influgna klubbare från grannländerna, thai-indier, kändisar, khaosanroadfolk, studenter, faranger och andra om vart annat.

Kom själv runt midnatt och tyckte det var helt klart bäst drag de sista två timmarna mellan 02-04 men det kanske även var för att alkoholhalten var högre då?

Arrangemanget var väldigt proffsigt skött och organiserat med otroliga lasershower och annat spex, men ändå lite thai-style över det hela. Som att hela mobilnätet var nere under under 3h, ölen tog slut vid två-tiden i många av barerna och alla rökte inomhus fast det var förbjudet. En cool detalj var vristbandet man fick i entrén, som aktiverades ibland och då blinkade i takt med musiken.

Efter hade man någon slags officiell efterfest på nyöppnade klubben levels, sukhumvit soi 11. Men jag gillar inte riktigt klientelet där, även fast det säkert var bättre där då en andra kvällar, så vi drog vidare till annan klubb och festade fram till morgonkvisten.

 

This entry was posted in Bangkok allmänt and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Sensation

  1. Bkkhenrik says:

    Hej tack för en grymt bra blogg.
    Vet du hur många biljetter som såldes till sensation i Bangkok?

  2. bangkokinfo says:

    Tjena Henrik,

    Har faktiskt inte sätt några siffror på hur många biljetter som såldes men skulle väl tippa på en 15-20 000. Var du också där?

Leave a Reply