Sen kväll – tidig morgon!

Det blev en hyfsat sen kväll i går då jag hängde med några tjejkompisar som ville kolla på grabbarna med 6-pack på Levels. Det var trevligt, mycket folk och bra musik. Känns som Levels har lyckats med sitt koncept. Självklart hjälper det att få många tjejer att komma dit då de dricker gratis fram till 23.00.

Vi drog sen en stund till BASH som också är helt ok än så länge. Återkommer med mer utförlig rapport senare om BASH.

Trots en sen kväll så gick jag upp tidigt och gick en långpromenad för att se Bangkok vakna upp. Skulle bland annat kolla in den nya servicen med cykeluthyrning, liknande den vi har i många städer i Europa. Jag är verkligen positiv till denna tanke. Servicen startar i dag enligt The Nation. 

Jag trodde även att stationen vid SIAM skulle vara redo som jag tolkade det i blaskan, men så var inte fallet. Det fanns bara ett halvfärdigt cykelställ, tyvärr. Men inom en vecka är det säkert klart. Detta ska prövas!

Det enda är att 50 stationer och 330 cyklar om fyra månader känns some en droppe i havet. Och att få bort en del av trafiken blir det tyvärr nog inte, med tanke på att 1 200 nya bilar säljs i Bangkok varje dag.

Det känns som att cyklarna vid Khao San Road kommer hyras ut rätt friskt när det väl kommer ett ställ dit. Jag gillar idén, hoppas de orkar och kan genomföra detta på ett bra sätt nu.

Ett vanligt cykelställ utanför Siam Paragon finns det i alla fall.

Tyvärr finns det alltför många som vill lura iväg turister på olika äventyr runt Siam också.

En timme innan MBK öppnade hängde dessa två tjejer utanför entrén. Ser bökigt ut att släppa runt denna packning med kudde och allt.

En liten panoramabild från häromkvällen. Bangkok är bäst tidigt på morgonen och på kvällen helt klart.

Dottern till en av ägarna till Q-bar satsar på en musikkarriär. En musikvideo med Waii från tidigare i år.

Fick höra från en kompis som är inblandad i nya baren Apoteka på Sukhumvit soi 11 att de öppnar inom kort. Det ser jag fram mot.

Bangkok – Never a dull moment!

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Restauranger, Shopping and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply