Scandinavian Deli

Som jag berättade i ett tidigare inlägg så kommer det mer skandinaviskt till Bangkok snart. Och nu kommer Thailands första skandinaviska mataffär. Den är nästan klar, de väntar f n på vissa importlicenser från Thailands livsmedelsverk. Affären är belägen i Bangkok på Sukhumvit soi 18 nära Rembrandt Hotel, 7 minuters gångväg från tunnelbana och Skytrain.

Affären kommer att ha både importerad skandinavisk mat såsom lingon, Kalles kaviar, sill, lax, nordsjöräkor, kräftor, skandinaviska krabbor, smörgåsar, mycket skandinavisk ost, och mycket annat. Dessutom kommer det finnas ett kök med kock utbildad i skandinavisk matlagning där skandinaviska maträtter tillagas.

Antingen kan du komma till affären och köpa över disk, ta med en hem eller äta på plats, eller få den hemskickad till dig. Om du bor utanför Bangkok kommer man erbjuda leverans via post i kyllåda eller om det är större leveranser via kylbil. Varsomhelst i Thailand.

Websidan kommer att innehålla en webshop där du kan klicka på varor du vill beställa och få de hemskickade.

Planen är att affären ska öppnas i slutet på augusti (lite beroende på hur lång tid det tar att få de statliga importlicenserna).

Och namnet på affären? SCANDINAVIAN DELI.

Rapport kommer när den öppnat.

This entry was posted in Restauranger and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Scandinavian Deli

  1. Er der noget nyt om, hvornår denne nye Deli åbner??

  2. bangkokinfo says:

    Hej,

    De öppnade för någon månad sen. De har en del i lager och har en del bra luncher, men Det kommer fyllas på med mer gott när det fått tillstånd som jag förstått.

    mvh/BANGKOKINFO

Leave a Reply