Saxophone och lite annat

Drog iväg på några event igår. Har jag inte sett Thaitanium på ett tag så tänkte kolla på dem utanför Paragon. Tiden som angetts för deras framträdande var tyvärr fel, de uppträdde först senare på kvällen, om jag förstod saken rätt. Jag tittade på ett par thai-artister och sen drog jag.

Sen åkte jag upp till Saxophone för deras 25-års jubileum. Fria drinkar, helt ok. Famous Grouse, Jack, Heineken och några till bjöd på det. Åt lite thaimat och en sallad också. Gott och prisvärt tycker jag. Man drog på med bland annat tungt blås, och en tvåmannagrupp som körde pop covers. Saxophone är ju en klassisk institution i Bangkok. Trevlig stämning, trevlig publik.

Idag blir det väl gymet, lite jobb och socialt umgänge.

Blandat noterat:

Flera västerlänningar har fått syra slängt i ansiktet i Bangkok. Läskigt. Svårt att veta om det är en ren tillfällighet eller attacker. Läs mer här.

I Korat har polisen gripit två britter som arrangerat live sexcam-shower med lokala förmågor. Enligt egen utsago har man tjänat runt 100 000 baht om dagen på verksamheten som ska ha pågått under ett års tid. Tjejerna fick 1 500 baht per dag i lön.

Tidigare i år blev två svenskar med thailandsanknytning dömda till livstids fängelse för liknande brott, men i större omfattning, på Filippinerna.

Thailand blev i en reseundersökning utsätt till värdens fjärde bästa land att turista i.

Chuwit får även mycket uppmärksamhet i internationell media. Förra veckan publicerade Washington Times en artikel om honom.

Återkommer med lite tips och annat inom kort!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Saxophone och lite annat

 1. Peter says:

  Tips om du är intresserad av kampsport, ett MMA event på Insomnia i Bangkok lördag den 24:e.

  Faktiskt en svensk med på fightcardet också, check it out.

  http://darefightsports.com/

  (jag har ingen anknytning till detta, är bara en fan som ska dit :)

 2. bangkokinfo says:

  Peter. tack för det!
  Tyvärr har jag annat för mig på lördag. Bra att det är på Insomnia, då kan man ju fortsätta i baren hela natten sen om man vill det:)

 3. Robban says:

  Hejsan

  Får jag bara fråga vad det är för kamera du använder dig av. Dina bilder blir riktigt bra. Skriv gärna ner vad det är för kamera och om det är fler än en kamera du använder dig av.

 4. bangkokinfo says:

  Hej Robban.

  tack för den kommentaren. Det uppskattas.
  Många olika kameror har det blivit genom åren.
  Använder mest nu en liten ixus, och iphone 4 för vanliga gatubilder. De är sånt som jag ofta har med mig. Ibland blir det med en liten nokia också. Sen en canon 5D med olika gluggar. tror samtliga bilder i detta inlägg var 5D.

  Tack igen. Uppskattas!

Leave a Reply