Runda på stan

Många ärenden att göra på stan idag. Först fixa gamla PC’n på Fortune IT mall. Orkar inte med tomtarna på Pantip. Visst några baht dyrare på Fortune men garanterat original delar och man får en ordentligt garanti. Sen MRT in mot stan. Metalldetektorn i nedgången pep för fulla muggar utan att vakterna brydde sig och internet på mobilen var nere för femtielfte gången idag. Ibland blir man trött på Thailand. Men men vissa saker är bra också. Som igår natt runt tresnåret på natten då jag mötte upp grabbarna över några whiskey cola på en het technoklubb (thai only) och bekantade oss med fina exemplar av det motsatta könet. Alltid kul att träffa gänget igen efter en lång arbetsdag.

Sen vidare mot Thong Lo för att sy in några skjortor hos Bangkoks bästa gatuskräddare. Alltid klockrent resultat. Men tyvärr hade han flyttat hem till provinsen igen. Trist. Vid BTS:en har man börjat med tio minuter “express haircut” för hundra baht. Ett koncept som är populärt i Hong Kong och Singapore.

Skytrain till Paragon. Inga problem att få en ny handsfree till iPhone hos AIS Serenade. Behövde inte ens kvitto. Nu hemma och jobba lite sen kommer polaren och hämtar mig. Vi ska en sväng till Bang Saen. Kan bli en kul kväll.

Som jag skrivit om tidigare kommer Linkin Park hit och lirar snart. Man har redan en inför konserten en grej på Paragon Park där lokala band lirar på kvällarna.

Nu är äntligen utredningen klar om de mystiska dödsfallen kopplade till ett hotell i Chiang Mai. Läs mer här

På hotellfronten så har Ramada Encore fått mycket bra kritik. Polaren bodde där nyligen och var helnöjd. Ligger på Sukhumvit soi 10.

This entry was posted in Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Shopping and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply