Rossano’s och minaturebilder

Igår blev jag medbjuden på en middag av några kompisar som hade en natt i Bangkok innan de ska vidare till Hong Kong senare idag. Vi gick till Rossano’s på Sukhumvit soi 21 (Asoke). Rossano var öppnade välkända och klasika L’Opera på 80-talet och var en av de få italienska restaurangerna på den tiden. Rosanno la av ett tag men kom tillbaka 2008 med denna mycket trevliga restaurang. God mat, trevlig stämning och ofta fullsatt. De har bara 80 sittplatser så boka bord om ni ska dit på 02 260 1861. Stället rekommenderas.

Efter det gick vi vidare till House of Beers (HOB) på Thong Lo och tog ett par öl. Mycket folk som vanligt. Sen åkte jag taxi hem och sov gott vid midnatt. Skönt!

Låtsaspoliserna som stod lite här och där på stan tidigare kommer tillbaka, de ansågs tydligen tillräckligt effektiva. Men det kanske inte är så svårt att vara lika effektiv som en vanlig polis i Thailand.

Några minaturebilder som jag tagit med min lilla ixus nedan. Kul format att leka med ibland. Ibland blir det bra, ibland inte. Ska vid tillfälle lägga upp ett Flickr-konto med dessa minibilder.

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Rossano’s och minaturebilder

  1. Frallan says:

    Gillar verkligen de där minaturebilderna skarpt. Big Mango goes Mini Mango!

  2. bangkokinfo says:

    Frallan. Tack för det!
    Kul resa du ska ut på. Tokyo – spännande!

    mvh/Bkkinfo

Leave a Reply