Röda och gula tillbaka.

Nu börjar de röda och gula demonstrera igen. Visserligen i liten skala, men kommer det öka igen? Visst, jag håller med om att folk ska ha yttrandefrihet, rätt att demonstrera, pressfrihet och så vidare. Vi får se vart detta leder? Lugnt och fint eller flygplatsockupation, nedbrända shoppingcenter och massa döda igen? Hoppas det går lugnt till! Mer i Bangkok Post

602 omkomna i översvämningarna nu. Tragiskt. Hoppas det slutar där. Vattnet verkar rinna undan på vissa ställen, på andra inte så mycket ännu, men det kommer väl förhoppningsvis. Det viktigaste är väl att det inte verkar bli värre i alla fall. Hoppas det går i rätt riktning för alla nu.

Middag och öl med några vänner. Sen liten barrunda planerad, men vi hamnade på nytt helt ok efterställe som stänger halv fem. Bra läge, lite svårt att hitta men helt ok stämning. Vi får se om det håller i sig och blir ännu bättre. Konkurrensen på bra efterställe ökar. Sen finns det ju en massa sunkhak som stänger sent, men det intresserar ju inte.

Några tips:

Thailand Golf Championship: 15-18 december på Amata Spring Country Club. Några stora stjärnor förväntas dyka upp.

Årets party på Insomnia? Enligt de själva är det så. Vi får se!

ScanDeli på Soi 18 blir bättre och bättre tycker jag. De har alltid nått på gång. Nu firar de ett år den andra december och helgen inann den 27 november är det julbazaar. More to come!

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply