Regnigt

Regnigt idag och många små soier halvt översvämmade på sina håll. Man får verkligen hoppas att det inte blir som förra året nu i höst..

Var nere en sväng på super rean i Siam Center, som ska helrenoveras. Mycket folk. Börjar bli lite utplockat i vissa butiker man man kan fortfarande hitta riktigt bra fynd. Upp till 90% rabatt mot originalpriset. Sista dagen är nu på söndag.

Satt hemma och jobbade resten av dagen och kvällen. Blev sen riktigt hungrig efter ettsnåret så bestämde träff med två kompisar, som hade samma dilemma, nere vid Huay Kwang. Perfekt område för sen mat då det finns många restauranger där som har öppet hela natten. Antingen om man är sitter hemma och är hungrig sent eller om man svänger förbi där på småtimmarna efter krogen. Finns även mycket nattöppen shopping där för den som gillar det.

Vi satte oss på terassen på ett hak en våning upp med utsikt mot den livliga gatan, delade på ett ölrör, några maträtter och snackade lite skit. Trevligt.

Polisen har gjort ett nytt tillslag mot telefonbedragare och gripit 15 västerlänningar på sukhumvit soi 15. Enligt uppgift har de lyckats lura till sig runt 350 miljoner baht.

Kambodjanska trupper har beskjutit ett passagerarplan från Bangkok Airways, som skulle landa i Siem Reap, i tron om att det var ett thailändskt spionplan. Lite oklart om det hände i går eller i onsdags.. Ingen kom hursomhelst till skada.

En 29-årig drogberoende mamma från Bangkok har tvingat sin 14-åriga dotter att prostituera sig i Chon Buri. Sorglig historia.

Det var allt för nu. Ska snart ta lite välkänt sömn. Har snackat om det förut fast det har tyvärr inte blivit av i år – men i helgen hoppas jag komma ut till någon ö och koppla av lite. Over and out!

 

This entry was posted in Restauranger and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply