Regn och Soi Kasem San 1

Igår var jag nere på Soi Kasem San 1 mitt emot MBK på middag med en kompis från Kanada. Det var trevligt. Vi åt på Pisces. Jag gillar maten där. Servicen kan vara lite svajig när det är fullt men annars ok. Åt en Pisces fried rice med extra chili. Gott!

Det var en väskryckning på Soi Kasem San 1 förra veckan. En kvinna från Indonesien blev av med väskan och dess innehåll klockan nio på morgonen när en motorcykel passerade och en av killarna ryckte damens väska med sig. Hon kämpade emot och föll i marken och fick uppsöka sjukhuset.

Efter middagen åkte jag ner till Sukhumvit för en lång kvällspromenad. Regnet hängde i luften och vid tiotiden var det dags att åka hem då det började vräka ner ordentligt. Det fortsatte under natten och vid tvåtiden (?) började det blixtra och bullra som i värsta skräckfilmen. Lägenheten lystes upp ordentligt och det det långa utdragna mullrandet var det värsta jag hört på länge i Bangkok. Men skönt att det rensar upp luften lite.

Några tips:

Ikväll på Bed så lirar Dj Darren Emerson. Han lirar “floor filling techno”. När han lirade på Bed för fyra år sen var det knökfullt. Nytt röj ikväll? 800 baht intrång ger en drink…….

Idag startar också Thai short film and video festival på Bangkok Art & Culture Center. Läs mer om programmet här.

Imorgon lirar Charly T på Koi på Sukhumvit soi 20.

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Nattliv, Områden, Restauranger, Sevärdheter and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Regn och Soi Kasem San 1

 1. Louise says:

  Hej! Har precis flyttat till Bangkok och har lite svårt att finna den rätta shoppingen.. MBK lockar inte och Pharagon är inte riktigt min prisklass… Vart ska man gå om man vill hitta bra/trendiga kläder som håller mer än en gång?! Har Central World öppnat igen? Finns Topshop/forever 21 kvar?

  Tacksam för all hjälp!

 2. bangkokinfo says:

  Hej Louise,

  Jag tänker lite på de frågorna och återkommer under helgen.

  Vi hörs/Bangkokinfo

 3. bangkokinfo says:

  Hej Louise,

  Topshop, Topman, Forever XXI med flera märken finns för tillfället (kanske fast) på tredje våningen på Central Chitlom. De har utförsäljning i eventhallen till slutet av augusti, dvs början av nästa vecka.

  Annars tycker jag du kan titta in på Mob F på Siam Center. De har en hel del roliga lokala designers där.

 4. Louise says:

  TAck så jätte mycket! Ska spana in detta till helgen!

Leave a Reply