Rea och robbot

Som sagt drog jag idag ner till Queen Sirikit Center för att kolla in rean. Otroligt mycket folk, man hade gott kunnat ha den i en större mässhall. Massor med olika varor från Siam Center och Siam Discovery. Eftersom varuhusen hållit stängt i två månader var stora rabatter utlovade. Fast jag tyckte inte det var något speciellt och utbudet var inte häller nått att hänga i julgranen. Lacoste var bara en liten hörna med strumpor och damkepsar. Var nog flera en jag som var besvikna eftersom de allra flesta gick därifrån utan shoppingkassar.

På kvällen träffade jag upp en kompis som precis hade landat. Han hade läst om nån restaurang där man blev serverad av en robot, så vi åkte ner mot Rama 3 för att kolla in stället. Shoppinggallerian Monopoly Park där restaurangen låg såg öde ut men vi gick upp för trapporna och titta in. Det fanns några olika bufféer att välja mellan. Så vi körde på Suki Business Class för 449 baht ++. Det fanns även en Asahi öl-buffé för 199 baht men vi nöjde oss med iste.

Maten beställde man via en touchscreen och sen kom en robot på skenor och levererade käket efter en stund. Det var tyvärr inte så lätt att ta bilder på khun robot eftersom han höll till bakom en glasvägg. Tyckte temat var rätt rolig och restaurangen var påkostad men det låg en bit bort från city.

Kompisen ville sen dra vidare och göra stan men jag var trött sen det blev hem sen efter middagen.

För er som vill åka hit är adressen: Hajime Robot Restaurant, Monopoly Park, Rama III 59/27 Industrial Ring Road. Ta taxi från BTS Silom och sväng höger i stora korsningen efter Rama 3 soi 61.

This entry was posted in Restauranger, Shopping and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply