Påsk

Då har Sverige gått in i en fem dagar lång påskdvala. Kan bli svårt att få tag på folk man jobbar mot. Men så kan det vara ibland. Skönt på ett sätt, men samtidigt vill man få saker gjorda. Men jag hinner städa undan lite i alla fall.

Blir väl några svängar på stan i helgen istället kan jag tänka. Kanske en wirre i Sita Bar på Tenface Hotel. De kör Happy Hour – köp en drink, få en gratis ett tag framöver. Enda problemet är läget, men de har egen tuktuk från Ploen Chit BTS-station. Annars kan det ju bli ett glas vin på V9 på Sofitel Silom. Det var ett tag sen jag var där.

DJ Janette Slack från England lirar på Glow den 29 april. 300 i entré ger en drink.

Jag som gillar DJ Tiesto köpte hans senaste album. Vilken besvikelse.

Thaksin är inte önskvärd att av delar av partiet Puea Thai som vill att han håller sig utanför då han skrämmer röster då han är för nära rödtröjorna. Läs mer här. hmhm. ska bli intressant att följa.

Ok, jag gillar inte Ronaldo eller Real Madrid, men hans nickmål i segern över Barca var snyggt hela vägen. Och Arsenal kommer inte vinna ligan om de slarvar så mycket.

 

 

 

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Påsk

 1. Robban says:

  Väldigt tråkigt att du inte gillar Real Madrid för själv är man galen i Laget.

  NU till min Fråga..
  Det är så att jag kommer att flytta ner till Bangkok till hösten nån gång i November och undrar vilka områden är mest värda och kolla in lite extra? Söker en 2:a och upp till 20 000 baht i månaden.

  MVH

 2. bangkokinfo says:

  Robban, Mina lag är Arsenal, Barca och Milan. Men målet va snyggt.

  Vad ska du göra i Bangkok? Om du ska jobba eller plugga så kan det ju vara smart att ha hyfsat enkelt att komma till och från arbetsplats eller skola. Förutsatt att du inte ska åka bil så är det då skönt att ha nära till BTS/MRT i så fall. Jag gillar själv inte att pendla för mycket för de saker man gör i stort sett varje dag. Till exempel, ska du jobba i Silom, så kan det ju vara smart att bo i närområdet eller lätt att ta sig till BTS/MRt så att du lätt kan åka till de stationerna.

  20 000 Baht är ju ok budget. Kanske inte om man ska bo det hetaste områdena och vill ha en tvåa, men det finns ju. Du kan ju får en tre för det också, men då kasnke man hamnar lite snett kommunikationsmässigt. Längs högre soinummer på Sukhumvit kan ju vara värt att kolla upp. Antar (vilket man kanske inte ska göra i Thailand) att BTS efter On Nut öppnar upp snart, och där finns det ju fler nya Condobyggnader som man säkert kan få för ok pengar till exempel.

  Annars finns det ju mycket lägenheter uppe i Lad Prao området om man kan tänka sig att bo där.

Leave a Reply