Party on

Igår var det dags för lite middag och drinkar för de som hjälpt till med olika saker på bloggen. Det var en trevlig kväll som det oftast blir i Bangkok.

Vi började med middag på Mandarin Oriental Hotel vid floden. Detta klassiska hotell som öppnade sina dörrar i slutet av 1800-talet som det första lyxhotellet i Bangkok. Det är stilig inredning överallt och man känner sig lite lyxig när man är där. Jag har varit på lite olika tillställningar och seminarium i konferensavdelningen dessutom.

Visst, det finns nya flashigare hotell i Bangkok idag, men Oriental är väldigt speciellt. Först tog vi en drink på Bamboo Bar med dessa ryska musiker, sen åt vi på The Verandah Café. Jag tycker det är prisvärt hela vägen, och menyn är bred med både internationell och thairätter på menyn. Det fick bli lite olika rätter och phad thaien var riktigt god!

Mätta och belåtna tog vi en kort promenad till State Tower där Lebua Hotel ligger. Det var dags för drinkar i de olika barerna – Sky Bar at Sirocco, Distil Bar och Breeze. Mojiton är bäst i stan där. Vi testade även lite andra cocktails. Rummen är väldigt stora i Lebua vilket är bra tycker jag. Minsta rummet är på hela 64 kvadratmeter vilket är bra. Jag har haft många kompisar som bott här och alla gillar det.

Sky Bar på Sirocco är ju ett måste för många turister som kommer till Bangkok för första gången. Och, visst den imponerar med sin bar på 63 våningen. Fantastisk utsikt. Och ännu en gång, ska ni gå dit, ta på er långbyxor, och skor (alltså inte flip flops och Singhalinne). Annars kommer ni inte in.

Sen bar det av till Slim på RCA, där vi mötte upp lite thaikompisar. Det var fullt drag hela kvällen. Vid stängning klockan 2 så bekräftades som vi redan kände till, alla bra efterställen var stängda. Så en tanke som kom upp var att racea ner till Pattaya för att gå nån juste klubb där. Men vi fick tips om att Gazebo på Khao San Road var öppet, så vi drog dit hela gänget.  Det var trevligt och hyfsat bra publik för en gångs skull.

Idag blev det tidig middag på Stable Lodge på Sukhumvit Soi 8. Smarriga smörrebröd är aldrig fel. Kom hem precis innan började regna, och nu har det vräkt ner ordentligt i över en timme. Det känns som denna regnperiod är värre än de senaste åren, men jag kanske har fel?

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Party on

  1. Kajsa says:

    Vem ar du egentligen? Kan du inte skriva ett inlagg och beratta om dig sjalv?

  2. bangkokinfo says:

    Hej Kajsa,

    Vi är flera personer som driver siten varav jag är den som bloggar. Av olika anledningar har vi valt att göra det anonymt men vi har nyligen diskuterat saken och det är möjligt att vi går public framöver :)

Leave a Reply