Party & mer om flygplatsen

Ja, det var lite segt igår. Blev party tisdag kväll. Sent! Men har man trevligt och det är bra drag så finns det ingen anledning att gå hem, eller? Det var en riktigt kul kväll som avslutades med en nudelsoppa i gryningen. Så kan det vara ibland.

Fick ett mail om mina tankar runt flygplatsen efter mitt senaste inlägg. Här kommer några utvecklande rader. Oftast är väntetiderna i immigration löjligt långa. Till exempel på morgonen när de vet att många ska flyga. Men ofta (inte alltid), så är inte ens hälften av diskarna öppnade. Sist tog en timme innan jag kom fram till disken. Onödigt. Speciellt om man har en uttalad vision om att bli bästa flygplatsen.

Varför tar det så lång tid med bagaget? Har dessutom guldkort med thai, vilket betyder att väskorna ska hanteras med prioritet. Men ofta kommer de inte först på bandet vilket de ska enligt vad de själva lovar. Generellt tar det för lång tid också.

Och toaletterna är ofta dåligt skötta också. Trist men sant. Och avstånden helt galna. Nog om det!

Den politiska pajkastningen inför thailändska valet i sommar har börjat. Inte helt kanske. Hoppas de håller sig till regelboken och skippar vapnen nu. Gultröjorna kommer inte ställa upp har de sagt. hmhmhm….

Fest på Glow nästa vecka. Man ska bland annat samla in pengar för välgörande ändamål.

Messi’s andra mål mot Real Madrid var verkligen skitsnyggt. byebye Real.

Dags för gymet.

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply