Översvämningar?

Bangkok verkar tyvärr inte helt säkert ännu från översvämningar. Det verkar vara mer vatten på gång och man räknar nu med att Bangkok kan drabbas på tisdag. Hoppas inte. Läs mer i Bangkok Post.

Den danska ölen Carlberg som försvann från thailändska marknaden i början av 2000-talet i en tvist med den thailändska partnern kom tillbaka på fat för ett tag sen. Nu kommer flaskölen också som importeras från deras bryggeri i Vietnam. Det ska bli kul att se hur öl-kriget trappas upp på världens tionde största ölmarknad.

IKEA har gått ut med att de kommer byta ut många av de svenska matprodukter som säljs på deras varuhus runtom i världen. Bland annat kommer Kalles Kaviar, Abbas sill, Cloettas Kexchoklad och kex från Göteborgskex bytas ut mot egentillverkade produkter. Vad säger konsumenterna i varuhusen världen över?

En fågel viskade i mitt öra att öppningen av IKEA Bangkok kanske inte sker den 3 november som varit planerat sedan länge. Ska försöka verifiera detta.

Scandeli på Sukhumvit soi 18 kör räkfrossa på lördag. Ät hur mycket räkor, bröd, ost du vill för 699 baht. Dessutom ingår pannkakor, ett glas öl eller vin. Då kör vi!

Scandeli tar nu även emot beställningar, på julskinka och andra julbordsprodukter. Tidigt? Tja. Men det är säkert mycket som ska fixa för att få ihop logistiken. Leverans sker med start i slutet av september.

En kompis ville ha tips på ett just designat hotell när Siam Square och nära BTS. Jag tipsade om Siam@Siam design hotel. Jag tycker det är juste med coola rum, och de har många olika restauranger inklusive en bra executive lounge plus en restaurang med bar på taket. Det ligger nära till BTS National Stadium dessutom. Ett bra alternativ tycker jag.

Sweet & Sour till middag igår:

Några tips:

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Restauranger and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply