Översvämingarna är nära nu.

Det känns som vattnet kryper sig närmare och närmare. Ska tydligen enligt senaste rapporterna kunna nå riktigt centrala delar i natt. Dock är det rätt intressant när viss media försöker överdramatisera vissa saker. Översvämningar på vissa genomfartsleder som visas på teve idag blir alltid översvämmade vid skyfall så de i det området är vana. Inget ovanligt med en fil i varje riktning och liknande. Nu kanske det stannar lite längre i och för sig.

Och det är verkligen otroliga siffror vi pratar om nu. 350 döda, nästan 50% av landets yta dränkt, med mera, med mera. Tragiskt på alla sätt och vis. Beklagar verkligen. Yingluck har ingen direkt good luck i starten av hennes karriär som premiärminister. Mer i Bangkok Post.

Var förbi Paragon idag och shoppade lite. Ovanligt lite folk för att vara fredag kan man ju säga. Översvämningar, helgen innan lön och skollov är väl bidragande orsaker.

På Paragon Park kördes på eftermiddagen ett event: Wake – Music Festival. Bilder på shopping av thaidesignade kläder och wakeboard hopp nedan.

Inbjudningarna till Halloween-festerna nästa helg duggar tätt.

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply