Onsdag!

En full dag med olika arbetsgrejer. Många telefonmöten på eftermiddagen. Nu är det dags för dagens andra gympass, måste rensa hjärnan. Gillar inte att gå på kvällen men idag känns det som ett måste.

Apropå mitt inlägg om immigration igår så verkar det som thailändska ambassaden i Vientiane, Laos har strypt utförande av långa turistvisum till höger och vänster. Läs mer här.

Antalet nya magasin i Thailand kommer ju hela tiden. Det tar ju aldrig slut. Nu kommer det dock en ny lite seriösare tidning. Det är den nya tvåspråkiga affärstidningen “Business Plus Thailand” som har premiär snart och den kommer fokusera på lokala affärsnyheter. Den får man kolla in, men den känns välkommen.

En rolig säkerhetsvideo från Air New Zealand. När får vi se något liknande på Thai Airways?

Bangkok International Book Fair börjar den 25 mars på Queen Sirikit National Convention Center (QSNCC). Där brukar man ju kunna spendera några timmar för att kolla in böcker och tidningar till specialpriser.

När det gäller att köpa böcker annars så gillar jag Dasa Books på Sukhumvit som har ett bra urval av begagnade böcker, bland annat en hel del svenska.

 

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Områden, Shopping and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply