Onsdag i the Big Mango

Onsdag, det har idag regnat i vissa delar av stan och det hänger i luften över mig också. Hoppas det kommer en skur så att det kan lätta upp den kvalmiga luften lite. Hoppas det klarnar upp till kvällen dock då det är planerat en utomhusmiddag med lite vänner.

Chuwits jakt på olagliga kasinos fortsätter. Nu hävdar han att han har bevismaterial inifrån flera hak på Phuket. Läs mer här.

Den thailändska filmen “Shakespeare must die” har stoppats av kulturministeriet då den kan skapa oro i samhället. Vem som hade sponsrat filmen? Samma kulturministerium! Nuff’ Said! Läs mer här. Scrolla ner lite på länken så kommer info på Engelska.

Måndagen nionde april så är det officiell helgdag då det är kremering som jag skrev om tidigare.

Hotellbarer kan vara stela, tråkiga och dyra. Men det finns några bra barer och jag har skrivit om några förut, och här kommer några tips till.

R Bar på Renaissance Hotel precis vid BTS Chitlom kan det vara riktigt trevligt på. Skön inredning och ofta levande soft jazzmusik. Bra baralternativ efter shoppingrundan.

Dream Hotel på Sukhmvit 15 var det första hotellet jag bodde på i Bangkok en gång i tiden. Då hette det något helt annat och var så där lagom nedgånget. Men bra pris var det. Hotellet är idag modernt och har bra läge. De har flera bra restauranger och barer. Deras poolparties var mycket populära en gång i tiden. Man hade ett speciellt poolparty för nån månad sen igen. Blir nog snart dags igen kanske.

Vad är en bra bar förresten?

Bangkok – Never a dull moment!

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Områden and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Onsdag i the Big Mango

 1. David says:

  Vad som är en bra bar är ju förstås väldigt subjektivt och det finns många olika kategorier av barer som man cravear beroende på mood.
  Förkrökar-barer dit man går innan man går vidare till en klubb.
  Tjöt-barer dit man går för att dricka öl och tjöta.
  Drink-barer dit man går för att dricka goda drinkar gjorda av snygga bartenders. Uppklätt.
  Nischade-barer dit man går för att dom är nischade på olika sätt. Kan vara inredning, teman eller att baren har en speciell sorts dryck som specialité.
  Bara mina två baht.

 2. bangkokinfo says:

  David. Helt rätt. Vi har nog alla våra synpunkter på det. Svårt därför att rekommendera ibland…Nu är det lång helg i Bangkok. HERE I COME!!

Leave a Reply