Ny klubb öppnar snart

Igår kväll blev det en lugn middag i soien och sen skype med lite kompisar i Svergie som är på väg ner till vintern. Några kommer till Thailand för första gången och vill veta allt. Man försöker lugna dem och säga att det löser sig. Men det är klart, reser man med småbarn så kan det vara lite tufft kan jag tänka.

Började dagen med utomhuslöpning klockan 5.30. Bangkok är som en annan stad så dags på morgonen.

Wayne Rooney hånades av sin egen publik, efter det att han vägrar skriva på nytt kontrakt med Man Utd. Rätt åt han.

Önskelistan inför jul blev nu längre. Apple släpper sin nya MacBook Air som verkar mycket trevlig. På önskelistan finns ju redan: Iphone 4, Imac, och Ipad. Man får vara snäll så tomten kommer.

Den 5 november öppnar en ny klubb på Sukhumvit soi 12, Insomnia. Det känns tyvärr som en dömd soi när det gäller klubbar, men nya Insomnia kanske kan marknaden bättre. Försökte luska lite i natt, men kom inte fram till vem som ligger bakom ännu. Tidigare har ju bland annat Ministry of Sound och Nomad försökt i denna soi. Återkommer med mer info när jag har det.

Bangkok – never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Shopping and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Ny klubb öppnar snart

 1. Chris says:

  Tjena,
  När du sticker ut och morgonlöper vilka parker är det som gäller då?
  Tänkte själv bege mig ut en tidig morgon nästa gång jag är i Bangkok för att ta lite schyssta bilder med hjälp av morgonljuset.
  Jag har sagt det förut men det tål att upprepas, din blogg är guld värd att följa, både vad gäller tips och underhållning.
  Ha det bra!

 2. bangkokinfo says:

  Hej Chris,

  Kul att du gillar bloggen. Uppskattas.
  För löpning finns det många alternativ, men ska du fota så känns Lumpini bäst på morgonen. Många som tränar olika saker inkluderat kampsport. Mycket bra precis i ljusbrytningen. Alternativ kanske Chatuchak park.

  Annat bra morgonfoto är ju definitivt i Pak Klong Talat som jag skrev om häromdagen. Ska plocka ihop några bilder därifrån till helgen hoppas jag. Annars i början av veckan.

 3. Chris says:

  Ser fram emot bilderna.

  Lumpini park var det jag hade siktat in mig på också, har bara sett det på håll hittills.

  Chatuchak park först och sedan vidare till marknaden efter det låter väl som en god idé, kan vara bra att vara på marknaden tidigt på morgonen före den mest intensiva turistinvasionen och värmen.

  Pak Klong Talat borde man också kunna kombinera med China-town besöket som vi har inbokat.

  Min sambo vill även till Thailands tidigare huvudstad Ayutaja, är det värt den avstickaren och har du några tips om den staden?

 4. bangkokinfo says:

  Chatuchak park och sen marknaden helt ok, dock är vissa butiker inte öppna så tidigt. men det finns så det räcker ändå.

  Pak Klong Talad och Chinatown perfekt kombination.

  Ayutthaya är helt klart sevärt, men beror på hur mycket tid ni har och vad ni vill prioritera. Dagstrip kan vara bra, åk dit tidigt, beta av det som ska betas av. Kanske avsluta med middagskryssning tillbaka till Bangkok?

  Bilder kommer, men tar tid att leta fram och leka med i photoshop….Men det kommer!

 5. Chris says:

  Härligt, bra idé med kryssningen tillbaka också.

Leave a Reply