Ny film på Youtube och annat!

Måndag morgon. Gick och la mig tidigt igår efter lördagens bravader. Så nu är utvilad och pigg. Ska iväg till gymet om en stund. Har många planer för veckan, hoppas jag hinner med allt.

Ny video på youtube. En del korta mixade klipp från The Big Mango! Håller på att rensa upp bland alla filmklippen, inför de filmer jag ska klippa ihop under hösten och vintern. Det kommer nog komma en hel del kortfilmer under närmaste sex månaderna. Det kommer röra sig om olika saker i Bangkok, precis som på sajten och i bloggen. Kolla i HD, så mycket bättre som ni vet.

Denna artikel om försäljning av barnporr på dvd är skrämmande på flera sätt. 1. Det finns onekligen en marknad för det! Vidrigt! 2. Polisens lamhet efter förra veckans artikel så har det inte hänt ett skit (enligt denna artikel i alla fall, men det stämmer nog). Precis som en av kommentarerna till artikeln undrar jag: finns det någon annan stad i världen där det säljs denna typ av filmer helt öppet? Jag vägrar tro det!

Hotellkedjan Ramada har ett nytt hotell i Bangkok på Sukhumvit soi 12. Kedjan ska öppna tre hotell till fram till år 2012, med lita olika inriktning. Jag återkommer med rapport. Men det är helt klart kul med nya hotell i Bangkok. Enligt bilder och info på sajten så erbjuder de en hel del. Men ser inget om någon Skybar vilka alla ska ha numera annars.

Over and out!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Shopping, Transport and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ny film på Youtube och annat!

  1. Madeleine Gbg says:

    Som småbarnsförälder och regelbunden gäst i landet så blir man ju bara så förbannad när man läser detta. Så fruktansvärt! Att det existerar råder ju ingen tvekan om, men att man inte gör något för att stoppa det där man verkligen kan stoppa det gör mig bara sååå arg. Hoppas verkligen att det blir en fortsättningen på artiklarna och att det även skrivs på thai så att det når den inhemska befolkningen och att polisen får resurer till att gå in och stoppa detta./Madeleine

  2. bangkokinfo says:

    Madeleine, Jag håller med dig. Det är riktigt trist. Tyvärr så är det många saker som är riktigt dåliga i Thailand. Det är en av dem. Annat är ju den dåliga undervisningen, drogproblemen är värsta i hela Asien med mera.

    De gänget som gjort dessa artiklar och många andra liknande är ju inte så poppis i vissa kretsar. Men bra att de tar upp det.

Leave a Reply