NEXT 2

Igår drog vi ett gäng till NEXT 2 i Shangri-La Hotell. Det är i mitt tycke en av Bangkoks bästa bufféer. Många olika kök finns representerade: Japansk, thai, kinesiskt, italienskt, indiskt med flera. All mat håller hög klass och man har även importerat många av råvarorna.

Min favorit är den norska laxen som finns i olika varianter. Även trevligt med många goda ostar, vilket man inte är bortskämd med i Bangkok direkt.

Till efterrätt finns en delikatesshörna som även den är riktigt bra med sin egentillverkade choklad.

Om ni ska dit så rekommenderar jag att ni ringer i förväg och bokar ett bord på terrassen utomhus med utsikt över floden. Vill ni boka rum på själva hotellet, vilket rekommenderas, så kan ni göra det här

Igår var “supermånen” väldigt fin:

Personligen skulle jag aldrig hyra en vattenskoter i Thailand. Allt för många som blir lurade att betala stora summor. En bloggare från Pattaya skriver om det här

Läste i Bangkok Post att soldater från Thailand och Kambodja spelade en vänskapsmatch i volleyboll följt av en liten fest. Bra nyheter tycker jag. Hoppas vi inte får se nått mer dödande vid gränsen nu.

Ett ställe som hållit stilen i många år är Saxophone Pub. Bra musik, mat och stämning. En riktig Bangkokklassiker.

 

This entry was posted in Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Restauranger and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to NEXT 2

  1. kroken says:

    Hej.

    De hade vatt kul ifall du kunde satt ut priser på de grejerna du skriver om, tex vinrovningar o ja som idag om bufferna etc..

  2. bangkokinfo says:

    Kroken,

    Visst. Jag gör det ibland, och ska försöka göra det. Men ibland sitter man ju där bara och äter, njuter och umgås. Kan ju vara svårt att sitta och plita ner priser på allt, men vissa priser kan man ju kasta in.

Leave a Reply