Nattliv och tips!

Efter gårdagskvällens aktiviteter så blev det en lugn dag idag. Jag hade kompisar i stan som ville ut på en stor runda. Efter middag på Zanotti så blev det vinbaren V9 på Sofitel på Silom Road. Tyvärr är ju Zanottis egna vinbar stängd numera. Men V9 är också bra. Vinprovarbricka för knappt 500 baht är ju en bra start. Efter det blev det Long Table på Suk 16. Det är en mycket trevlig bar. Vi svängde sen förbi Coyote som ligger mellan soi 31 och 33 på sukhumvit. Ett par Tequila-drinkar senare så blev det nya heta barer/klubbar på Thong Lo. Det kommer nytt hela tiden så det var inte svårt att hitta.

Nåväl. Lugnt idag kan man lätt påstå.

Tips inför helgen:

Ikväll är det är det Open Bar på Club Culture. 390 baht i intrång, sen är drickat gratis. Kanske ett tecken på vad jag skrev när de nyöppnade för några månader sen, läget gör det svårt att locka folk?

Imorogn fredag är det “inför-helgen-fest” på Koi. Det är en trevlig bar som funkar precis som uppvärmning för kvällens äventyr:

På Bed ikväll spelar Emily Scott från Australien.

På lördag öppnar Central World igen.

Have a nice weekend!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Restauranger, Shopping and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply