Mors dag

Idag är det mors dag i Thailand för att hedra drottningen av Thailand. Delar av hennes tal inför hennes födelsedag kan ni läs om här.

Över hela Bangkok kan man se stora tavlor med porträtt av drottningen, och idag är det aktiviteter i Sanam Luang framför kungliga palatset. Mycket dekorationer och annat.

Design- och modeprinsessan Sirivannavari Nariratana visade nyligen sin hemkollektion och den nya butiken i Paragon. Ni kan läsa mer om det här. Jag har varit på några modevisningar av hennes kläder. Hon är duktig och ambitiös. Flera av hennes kreationer är helt ok tycker jag.

Ni som läst bloggen en längre period kommer ihåg när jag skrev om klubben Pump Up där man fick bilen tvättad inne på klubben av lättklädda tjejer. En biltvätt med lättklädda tjejer har nu öppnat i Vietnam. Tvätten heter Ba Mau och priset startar på 65 000 dong för en tvätt, 15 damer i ´sexy dress´ är anställda.  Den ligger i Hanoi, kanske rynkar FNL-rörelsens veteraner åt framstegen….

Igår var det dagen före en för många fyra dagars ledighet. Mycket trafik ut ur stan på kvällen. Mycket folk på stan. Efter middag på The Stable på Suk Soi 8 så blev det lite barhopping längs Sukhumvit: Cheap Charlie, The Witch Tavern, HOB, och sen ner till Muse på Thong Lo Soi 10. Mycket folk. Men det var trevligt också.

Ha en bra dag. Ring mamma. Det spelar ingen roll att det inte är Sverige det firas mors dag. Hon förtjänar nog ett samtal ändå.

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Shopping and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Mors dag

 1. Lee says:

  Skulle vara kul att veta din ålder. I det flesta inlägg låter det som att du är runt 40 (med tanke på aktiviteter och vilka barer du besöker) men ibland så drar du till med Route66 och Run Bkk och då blir jag lite tveksam….

  Så?

 2. bangkokinfo says:

  Hej Lee,

  Jag skriver om så många olika saker som möjligt. Men inriktning är lifestyle, restauranger och nattliv. Det blir bio, pubar, konstgallerier, lite nyheter och annat. När du ser lite olika pubar och nattliv i trådarna beror det på vem jag är ute med. Ibland kompisar som bor här, ibland folk om kommer på besök. Man får kolla vad som intresserar folk när de vill gå ut. Försöker klämma in flera olika sorter klubbar.

  Försöker också i bloggen klämma in olika sorters saker som är unika för Bangkok.

  Min ålder och åldern på de som jobbar med sajten är egentligen rätt ointressant då vi försöker utveckla den till en bra sajt och blogg om Bangkok för de som är intresserade av just Bangkok. Vi har en del på gång men det tar tid.

Leave a Reply