Mixat från Big Mango

Jag hade ett möte på ett hotell i Bangkok imorse. Vid båda BTS-stationerna som jag åkte via hade soldater utplacerade. Känns ju sådär. Men man kanske vill visa att man inte är handlingsförlamad i alla fall, om det nu skulle bli fler granater i stan.

När jag lämnade det fyrstjärniga hotellet efter mötet vid 10.30 så ser jag en farang som går runt i lobbyn med linne och shorts. Inget konstigt med kanske (?). Men han var barfota. Snacka om “farang kee nok”. Helt osant. Han var inte berusad eller i behov hjälp så vitt jag förstod. Han bara gick runt. Påminner om fotbollshuliganen från Solna (som han såg ut att vara och med tatten som lös på ryggen) jag såg i MBK för något år sen. Badshorts, flip-flop, midjeväska och bar överkropp. Man slutar aldrig att förvånas.

Fram till i början av oktober är det nu “Watch Fair” på Central Chitlom och andra Central varuhus. 10-50% rabatt utlovas på många olika klockmärken.

Nåväl. Mycket på gång med bloggen och sajten. Fler vidoes och Flickr set är på väg. Lika så fler guider på sajten. Håll ut.

De är på gång. Idag blev det sen lunch på MBK. Bild nedan. 45 baht för maten. 12 baht för vatten. Mycket bra deal tycker jag. Bild nedan.

This entry was posted in Bangkok allmänt, Hotell, Restauranger, Transport and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply