Mixat från Bangkok

Kom ut på stan sent igår, men fick bara in en drink så var det dags att åka hem. Fick ett sms från Sverige. Det behövdes något dokument. Nåja, bara att åka hem och skicka. Orkade inte ta mig ut efter det. Får bli en revansch ikväll.

Var på JJ idag, handlade lite saker. Efter blev det en sväng på gymet och några vändor i poolen. Sjukt varmt nu. Igår när jag kollade var det 37 grader varmt med 70 procents luftfuktighet. varmt och gött! Några bilder från JJ nedan:

Såg något om nya rökregler i Thailand nu igen. Vet inte vad mer de ska förbjuda eller ändra. Dock är det ju skönt att folk inte får röka på klubbar och sånt numera. Men man kan ju tänka sig än hårdare marknadsföringsregler och åldersgränser…..En bild nedan på några cigaretttjejer som säkert kan förbjudas snart.

Företaget Serm Suk Plc som har tagit hand om att hälla Pepsi i flaskor under 58 år har sagt upp avtalet. Pepsi står för 70% av omsättningen för Serm Suk. Och Thailand är ett av få länder i världen där Pepsi är större än Coca-Cola. Man undrar vad som ligger bakom det beslutet, och vad de ska göra istället? De har säkert något lukrativt kontrakt i bakfickan.

Dags för middag. Blir det thai idag tro? Måste väl bli det. Sen får vi se.

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply