Mixat

Efter ett par dagars kyla så är det något varmare igen. Dock är det perfekt på kvällarna för att sitta utomhus och äta en bit eller ta ett par öl.

I lördags var jag och kollade på Red Bulls F1 showbil vid stora gatan utanför Khao San Road. Ett helt ok event. Dock blir det ju väldigt kort när Mark Webber susar förbi 4 gånger. Åt lunch på en irländsk pub på Khao San Road innan. En besvikelse på flera sätt. Framför allt då de tillåter rökning inomhus helt öppet.

På kvällen åt jag middag på New York Steakhouse med vänner från Danmark, Tyskland och Sverige. Det var riktigt bra och gott. Efter det tog vi oss till en lite barhopping på Ekkamai som slutade tidigt söndag morgon.

Återkommer med lite fler event inför helgerna inom kort.

This entry was posted in Bangkok allmänt, Nattliv, Restauranger and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Mixat

 1. Karin says:

  Hej! Googlade och hittade den här bloggen! Jag och min sambo har bokat resa till Bangkok över nyår och nu söker vi för fullt efter en nyårsrestaurang att boka. Vi har kollat massor med hittar bara svindyra, alltså typ 5-10 000 som kostar mer än hotellet haha. Vi vill bara hitta nåt mysigt/fint place maten behöver ju inte vara 5-stjärnig. Skulle bli VÄLDIGT tacksam för några tips:) tack på förhand! kram och god jul!

 2. bangkokinfo says:

  Hej Karin,
  Kul att du hittade hit. Ja du, middag på nyår om man vill boka innan, då brukar bara lyxkrogarna dyka upp på nätet. Jag besöker gärna de finare krogarna i Bangkok, det finns en hel del. Dock undviker jag dem på nyår (och andra stora dagar). De flesta brukar erbjuda bra mat men till löjligt höjda priser (precis som du skriver).

  Ett tips kan ju vara att äta på finare krog dagen innan när det är normalare priser, sen bara leta upp någon normal krog på nyår för att sen leta sig ut i nattlivet om man nu vill det.
  Ett ställe att titta på fyrverkeri är framför Central World (mycket folk, se upp för ficktjuvar) men bra stämning. Ett annat är vid floden. Ska ni ut och parta lite så behöver man ju inte klä upp sig överdrivet, vilket är skönt.

  Hoppas leta upp lite fler tips inför nyår. Jag brukar bara äta med kompisar på någon vanlig thaikrog och sen ta en barrunda bland thaihaken. Dock mycket folks så man måste planera det lite också.

Leave a Reply