Mixat

Jag nämnde artikeln om barnporr på dvd till försäljning i Bangkok (och andra platser). Madeleine lämnade kommentar och några har mailat. Det är förjävligt. Hoppas någon gör någonting åt det.

Idag hade jag ett fikamöte på Mariott Resort & Spa nere längs floden. Mycket trevligt ställe även om det ligger lite offside. Men bra bakelser har de i alla fall. Fler caféer hittar ni i bangkokinfos caféguide här.

BTS

Det händer lite saker för BTS skytrain. Nästa månad ska man introducera nya tåg med fyra vagnar (mot nuvarande tre vagnar) gjorde i Kina (originalen är tillverkade i Tyskland). Vi får se om det är någon skillnad i utseende och kvalitet. Dessa tåg ska köras på Silom line.

Man har också beställt nya vagnar från Tyskland för att förlänga de nuvarande tågen. Detta i och med att man öppnar förlängningen efter On Nut. Två frågor: varför kan de inte öppna förlängningen nu? Stationerna är ju klara så gott som, eller har jag missat nått! Och en andra frågan: kommer det nu stå två visselpipande killar per perrong? Det blir ju många meter att täcka av den gulmålande linjen.  Läs hela artikeln här.

Nedan en historisk grafik över antal passagerare i snitt per dag för BTS. 2011 en uppskattning av BTS själva:

FHM-modell mördad?

Sasitorn Oonvimol, 28, hittades skjuten i sin lägenhet ´ban klang krung resort´ på soi rachada 7, vapnet låg bredvid henne men polisen tycker det ser arrangerat ut och utgår från att det är mord, t.v. i alla fall. Hon var FHM Girl Next Door nummer 03 2008. Artikel med bilder på thai här.

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Restauranger, Transport and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply