mixat

Ett par dagars hårt jobb avslutas imorgon med lite möten. Hoppas vara helt ledig på fredag. Det skulle behövas känner jag. Efter några möten idag så stannade jag till på Cheap Charlie på soi 11. En klassisk institution, som bara blir populärare känns det som. Inga jagande bartjejer, ingen hög musik, billig alkohol. Funkar för mig!

Gillar lilla sidosoien till Soi 11 skarpt. Flera bra restauranger därinne.

En av mina favoritrestauranger flyttar. Nya adressen för Bussaracum blir vid Surasak. Skulle öppna nu på måndag men premiären är flyttad till nästa månad, tyvärr.

“October Fest” är ju en riktig bra tysk festival. Jag har varit några gånger på den. Skulle gärna åka nån gång till. Här i Bangkok kör flera hotell sin egen “October Fest”. Ett hotell är Ambassador Hotel på soi 11. Hotellet över 700 rum, bra gym, och juste pool.

Utdrag av deras Oktoberfest menu:

Appetizer
Butcher board, assortment of German cold cuts with condiments 150
Cervelat sausage filled with green peas and potatoes salad 170
Soup
Hungarian Beef goulash soup 150
Main Course
Grilled Thüringen sausage 250
Crispy pork knuckle 390
Frankfurter sausage 250

Lägg till sauerkraut, appelstrudel och lite annat. De har en beer garden som duger bra. 99 nat för en fatöl får väl anses vara ett bra pris.

Några tips:

Bra DJ’s på BED torsdag. Veckans bästa tips känns det som. Eller kanske skumparty på LED, och nu på fredag kör LED gratis dricka för tjejer hela kvällen.

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply