Mixad helg

Det blev en blandad helg kan man väl säga. I fredags blev det en liten utgång, där vi testade lite olika barer. Det var trevligt som det lätt kan bli i Bangkok. Lagom mycket folk, hyfsade drinkar och hyfsade priser.

Under lördagen sprang jag runt på stan och kollade in favoritbutikerna runt Siam-området. Finns ju en hel del, och man ska undvika helgerna för sånt tycker kah nog, men nu blev det så.

Middag på indiska restaurangen Bukhara’s, nära BTS Nana. Svårt att avgöra om den är mycket bättre än de andra i områden, men det sitter alltid folk där i alla fall. Och man kan kika lite på gatulivet på Sukhumvit också. Det som jag gillar med Bukhara’s (och andra hak som gör likadant) är att de står lite småsnacks på bordet direkt, de häller upp gratis vatten, och de serverar med ett leende. Smågrejor som gör det lite extra trevligt. Det är gott med indisk mat ibland.

I morse var jag och kollade på Bangkok Bicycle Show utanför Bangkok art and culture center. Massa coola cyklar, men egentligen inte så mycket mer. Det kanske är lite uppträdanden och sånt senare, men inget så på morgonkvisten, vilket jag hade trott.

Kanske blir en bio i kväll, nån som har nått bra förslag? Ser lite blekt ut om man tittar på det som erbjuds.

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Mixad helg

 1. DD says:

  Du!
  Fantastiskt fina bilder på käket! Konstigt nog – så har jag svårt att hitta riktigt god mat i Thailand..
  Samma bekymmer hade jag då jag bodde i Indien – på tal om käket, på bilderna.. I Malaysia är det betydligt lättare.. Liksom runt Trang, där det finns fisk…

  Trevligt att Du är på banan igen! Gissar att jag till hösten är kry nog, för en Asien resa.. Då ska jag bjuda Dig på en bra öl, i alla fall!

  Var rädd om levern!

  DD

 2. bangkokinfo says:

  Tjena DD,

  Ja man blir ju faktiskt mer kräsen med tiden.. Lunch på hål-i-väggen ställen funkar ibland men oftast blir det någon personlig favorit restaurang till middag.. Finns det tid åker jag gärna en bit för bra käk också..

  Ok krya på dig så kanske det blir en öl till hösten da :)

  Ha det!

Leave a Reply