Mitt i veckan

Torsdag i Bangkok och det regnar igen. På eftermiddagen idag vräkte det ner rätt ordentligt, med översvämningar i vissa soier såklart.

Det har varit mycket jobb igen. Så ska det vara. Jag var nere i Soi Kasemsan 1 och 2 mitt emot MBK på ett par ärenden. Passade på att äta på italienska restaurangen Da Mama på Soi 1. Helt ok pasta med bra husets röda på glas till det.

Härom dagen så jag ännu en krock med motorcyklar inblandade. Tre stycken tjuvstartade mot rött samtidigt som en bil chansade och körde precis innan det slog om till rött. Det känns som motorcykelförarna ligger lite pyrt till!

Jag unnade mig i dagarna också en lite present till mig själv. Har varit sugen länge på en fin klocka och nu slog jag till. Det fick bli en Tag Heuer.

I Paragon har de i dagrna en utställning av Lotusbilar, så om ni vill se lite justa bilar åk till Paragon.

Några favoriter just nu:

1. Köper fräscha juicer på gatan varje dag. Så otroligt gott!

2. Nattlivet (barer, pubar, klubbar etc) som förmodligen slår det mesta i världen!

3. Gymet som jag går till minst sex gånger i veckan. Olympic Club är riktigt bra utrustat. Det ligger i Patumwan Princess Hotel som ligger riktigt centralt vägg i vägg med MBK. Nära till shopping runt Siam Square. Helt ok rum (enligt några kompisar som alltid bor där), bra urval på restauranger, stor ordentlig pool, plus ett av de bästa gymmen i Bangkok.

Återkommer fredag med lite tips inför helgen och lite annat!

This entry was posted in Bangkok allmänt, Områden, Restauranger. Bookmark the permalink.

2 Responses to Mitt i veckan

  1. Ser fram emot tipsen imorgon =)

    Ska du på Linkin Parkkonserten btw? 22 dagar kvar nu =)

  2. bangkokinfo says:

    Jimmie, tyvärr inte!

Leave a Reply