Mitt i veckan

Då var det mitt i veckan igen. Tiden går fort. Dock är det nu äntligen några veckor utan kompisar som ska visas runt. Bra, så man hinner med sitt eget så att säga. Inget ont om kompisar och bekanta , men det tar tid.

Får vi se en thailändsk skidåkare i nästa vinter-OS? Ja, om Vanessa-Mae får som hon önskar. Vad tror ni, kommer hon kvala in?

Ytterligare en trostjuv har åkt fast. Finns det nått att säga om det?

För er som har vänner, bekanta eller partners som ska söka visum till Sverige så har det nya officiella visumkontoret öppnat nära Central Chitlom.

Som jag tidigare skrivit så har Thailand fått problem med sina subventioner inom risproducktion och risexport. Nu har man problem med exporten av räkor till USA också.

En mycket intressant nyhet för de som åker till Phuket. Man ska starta en busslinje från flygplatsen till utvalda stränder på ön. Nu behöver man inte hamna i klorna på äckliga taximaffian! BRA. ÄNTLIGEN! Hoppas detta utvecklas och blir en stabil service. Det finns en chans att rädda Phuket från att bli ett riktigt svinigt ställe, även om jag redan nu tycker det är för mycket av maffiametoder i Phuket.

Jag ryser i hela kroppen när jag tänker på taximaffia, sunkiga barområden, jet-skimaffian, rån, en hårdare stämning och mycket annat skit som existerar därnere. Trist. Men jag hoppas de kan städa upp ordentligt.

Blev det nått med de nya alkohollagarna där man inte skulle få sälja alkohol på gatorna och andra ställen?

This entry was posted in Bangkok allmänt, Områden and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Mitt i veckan

  1. guld diskho says:

    bra innehåll, tack för att du delade med oss

Leave a Reply