Militär upptrappning

Inte helt oväntat så har både Thailand och Kambodja laddat upp med fler styrkor och tyngre vapen längs gränsen efter de senaste dagarnas stridigheter. Fyra dödade thailändska soldater och 27 skadade sedan det blossade upp i fredags. Läs mer här.

Samtidigt har flottans köp av sex ubåtar från Tyskland godkänts.

Själv har jag idag tagit det lugnt. Var på gymet en sväng och åt på MBK food center – billigt och gott. Var förbi Applebutiken. Blir lite billigare nu igen när kronan blir lite starkare igen. Trevligt:)

Regnet faller till och från. Så kan det vara. Hoppas dock att vädret under den kommande perioden håller sig ok. Vill inte ha översvämningar som förra året i Bangkok.

Har gått förbi Central World fler gånger den senaste tiden. När öppnar den delen närmast Skywalken som kallas Zen igen? Jag tror september. Denna bild togs förra året när de påbörjade jobbet.

Några hotell som har bra “aftenoon tea”: Four Seasons hotel lobby. Perfekt läge för att sippa på en té och kolla på folk som kommer och går.

Conrad Hotels Diplomat Bar är också trevlig för att koppla av lite från den hektiska Bangkokvärlden. För tillfället kan man dessutom få ett rum för dryga svenska tusenlappen. Vad får man för rum för det i Stockholm?

Dags för siesta, dusch och middag.

This entry was posted in Bangkok allmänt, Hotell and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Militär upptrappning

 1. kroken says:

  När hade du tänkt att öppna upp “nattliv” igen ?

 2. Bangkokinfo says:

  Tjena Kroken,

  Det är mycket som behöver uppdateras och läggas till i gamla nattklubbsguiden. Därför kommer den vara stängd tillsvidare. Men ska försöka fixa det framöver.

  Om det är nått speciellt du undrar över så får du gärna fråga här. Eller om du själv har nått tips.

 3. maria says:

  zen öppnar i september. läste jag så sent som igår nånstans på nätet. yippie!

 4. bangkokinfo says:

  Maria,

  Ja, vi får hoppas det. Men ägarna är rätt strukturerade så det kan nog bli så också.

  //Bangkokinfo

Leave a Reply