Mellandag

Som jag skrev tidigare är det ganska lugnt nu på stan så här innan songkran. I kväll skulle  det fortfarande vara torrlagt med tanke på kremeringen av prinsessan men det har varit lite si och så med det här 3 dagars alkoholförbudet. Vissa hak och nästan alla nattklubbar har varit helstängda medans andra ställen har haft öppet och serverat alkohol men inte spelat musik.

Var tidigare ikväll ute och käkade middag och drack några drinkar med polarna på Per Pub ute i Ramintra. Där flödade spriten men livebandet hade stannat hemma och musiken var på låg volym. Inte lika kul som vanligt men god mat och bra sällskap gjorde ändå det hela till en trevlig kväll.

Restaurangen öppnade förr året och har snabbt blivit populär då den är trendigt inredd, har bra mat men framför allt för att man har sexiga servitriser som serverar drinkar. Det hela är dock smakfullt och klientelet är blandat. Allt från grabbgäng, jobbarkompisar till familjer. De flesta tjejerna pluggar och jobbar extra där på kvällarna.

En påtänd thaisnubbe höll sin fru som gisslan i sex timmar med en kniv mot halsen. Antagligen var yaba inblandat. Läs mer här.

Den italienska maffiabossen som jag skrev om förra veckan sitter fortfarande häktad i Bangkok men riskerar att bli utlämnad till Italien snart. Bangkok Post skrev igår en artikel om hans långa brottskarriär.

This entry was posted in Nattliv, Restauranger and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply