Mat i Bangkok

Restaurangutbudet i Bangkok är enormt. Här finns all världens kök representerade. Det är omöjligt att lista eller nämna alla bra ställen i denna metropol. Några är välkända, andra är små uppstickare eller bara personliga favoriter. Någon restaurang kanske känns turistisk men det behöver inte vara fel.

Några bilder på mat nedan. Det ligger en hel del bilder på mat i Bangkok på Flickr nu. Vill du kolla upp en del bra restauranger i Bangkok klicka här. Jag håller ögonen öppna för nya bra hak hela tiden också. Fler rapporter kommer löpande.

Idag var jag på Pantip Plaza. Säljarna av “sexy dvd” är sjukt jobbiga. De grabbarna har verkligen noll stil enligt mig. Kanske ok att de erbjuder sina produkter, men det är fasen inte ok att ta tag i min arm och nästa skrika i örat. Fick mina saker snabbt gjorda vilket var skönt. Tog en snabblunch på ett hak mitt emot. Ett vanligt hål i väggen, men maten var bra. På gymet blev det nästan två timmars löpning. Skönt.

Några tips:

808 har dj Boys Noize den 7 oktober. Kan säkert blir bra. Har inte sett något entrépris för detta event, men det är gratis Singha öl mellan 21-23. Tror nog detta kan bli ett bra event.

Club Culture fortsätter sina torsdagskvällar med Thursday Madness. 390 baht i intrång och sen fri bar……

Och Bed firar 8 år den 7 oktober. Det kan nog vara en av veckans höjdpunkter på partyfronten.

This entry was posted in Bangkok allmänt, Nattliv, Restauranger and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Mat i Bangkok

  1. Vilken vacker mat! Särskilt den understa. Påminner lite om hur man ofta får fisk serverad i Kina.

  2. bangkokinfo says:

    Freedomtravel:

    Tack för kommentar. Det kommer mycket mer snart!

Leave a Reply