Måndag igen

Måndagen efter fyra dagar i Manila blev som väntat halvstressig. Måndagar har ju extra mycket trafik, så jag ringde redan igår kväll och bokade min MC-taxi. Han var punktlig som vanligt, inga problem med honom. Han drar ju in en dagskassa långt före lunch då jag gör mina 4-5 stop på några timmar. Bra för båda. Nu blir det lugnt resten av kvällen. Veckan ser ut att bli fullproppad med möten, event och annat som vanligt.

Thai Airways har röstats fram som världens och Asiens nästa bästa flygbolag av “Business Traveler Asia-Pacific Awards 2011″. Känns ju lite vinklat då många som röstar kanske inte flyger i Europa eller andra delar av världen än just Asia-Pacific. De har förmodligen inte flugit Thai Airways till Stockholm heller. På flygresan till och från Manila nyligen så fanns det “in-flight entertainment” i samma klass som de bästa bolagen. Men är det någon som sett en skärm ens i kabinen med klar bild? Och jag anser att Singapore och Cathay är bättre på de flesta punkterna jämfört med Thai.
Mer information om priserna här.

Motorcykelförsäljningen har ökat dramatiskt i Thailand i år. Fortsätter det som just n så kommer två miljoner nya motorcyklar säljas i Thailand i år.

Några tips:

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Transport and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Måndag igen

  1. Hej!
    Verkar hända massor av kul saker i Bkk, blir ju som vanligt avis när jag läser din blogg. Å nu har vi bestämt oss för att inte åka nästa år, 7 år i rad har de hittills blivit men jag fyller jämn siffra nästa år :-) så vi tar en avstickare till New York. Men 2013 laddar vi för Thailand igen. Tills dess lusläser jag din blogg, blundar och försöker föreställa mig värmen och pulsen!
    /Madeleine

  2. bangkokinfo says:

    Hej Madeleine. Tack för uppskattande kommentar. NY har ju rätt bra puls också. Älskar den stan. Men värmen, pulsen och mycket annat gör Bangkok mycket intressant också.

Leave a Reply