måndag

Jag vaknade tidigt även måndag. Efter att kollat mailen och jobbat nån timme tog jag mig till gymet. På vägen hem köpte jag med en fried rice till frukost. Efter några timmars jobb gick jag på lunch bio i Paragon. Fick för ett tag sen två gratisbiljetter till “lyxbion” Nokia Ultra Screen via medlemskapet i telefonbolaget AIS. Sånt måste utnyttjas, så jag bjöd med mig trevligt sällskap. Filmen Fast Five var ok.

Efter det blev det lunch på Fuji. Denna gång deras Fish Steak set. Sen drog jag hem och arbetade några timmar igen. På kvällen testade jag lite snacks på en pub som jag hört talas om. Blev samosas och annat småplock. Dock inget att skriva mer om. Jag hade tänkt gå på BED då det säkert var bra drag igår. Men jag bestämde mig för att åka hem och sova istället.

Idag är det Buddha-dag. De flesta är lediga. Vet faktiskt inte om det serveras alkohol officiellt idag eller inte. Men Bed och andra klubbar har stängt. Är man alkoholsugen så går det nog att lösa.

Yingluck Shinawatra är nu officiellt Pheu Thai partiets kandidat i valet den 3 juli. Hon tävlar väl främst mot demokratiska partiets Abhisit Vejjajiva. Om hon är en bra kandidat eller inte får tiden utvisa.  En del tycker nog att det är bra att Thaksins syster är kandidat, andra motsätter sig det säkert. Att hon är kvinna kan hjälpa fiska röster. Att hon ser hyfsat bra ut kan locka andra röster. Vi får se. Mer här.

Bangkok – Never a dull Moment

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to måndag

 1. Den bion skulle jag oxå vilja gå på… Eller ännu hellre Enigma men den kostar ju 3000 baht för 2 personer…

 2. Henrik says:

  Tack för en kul blogg! Jag bodde själv i Bkk för ett antal år sedan. På soi4 en bit in. Man blir lätt nostalgisk och hyfsat avundsjuk på ditt liv. Man borde kanske flytta ner igen?

 3. bangkokinfo says:

  Henrik,
  Tack för positiv kommentar.
  har ingen aning vilket liv du levde här eller lever i Sverige. Men om du kan och vill så är det bara testa igen. Inget är gjutet i sten eller?

  Jimmie,
  Enigma är riktigt nice. Har varit några gånger. Oftast är det ingen annan där. Så är skön känsla att vara där med sin date helt själv……De sa för ett tag sen att de ska renovera upp det. Vet inte om de skulle få mer folk 3,000 baht är sjukt mycket för två timmar. Nokia Ultra screen är också bra. Speciellt när det är gratis.

  Bangkok / Never dull moment!

Leave a Reply