Måndag

Fortfarande långhelg i Sverige vilket för min del betyder uteblivna skypemöten och mindre mail än vanligt. Men det är väl helt förståeligt att folk firar påsk istället för att häcka framför en datorskärm.

Snackade med en thaikompis som hade kommit hem efter en semesterresa till Skandinavien. Hon hade varit i Köpenhamn, Oslo och Stockholm. Matfavoriten var lite ovanligt nog Kalles Kaviar så några tuber fick följa med i väskan hem. Tipsade om att det finns och köpa här på Scandinavian Deli. Vem vet, det kanske blir populärt med Kalles här bland thai? :)

Blir nog ganska lugnt i veckan men på fredag kommer Singapore DJ’n Hong hit och lirar på Demo. Kan nog bli bra drag.

Såg en roligt video som handlar om och utspelar sig på Khao San Road. Många gillar ju att kritisera gatan men jag tycker det är helt OK att gå ut där någon gång ibland.

.

Har förut skrivit om de mystiska dödsfallen uppe i Chiang Mai. Nu har föräldrarna till en av de döda flickorna startat en hemsida där man kan läsa om vad som hände och om andra tragiska saker som turister råkat ut för i Thailand.

Jag fick fick en fråga på mailen om “dress code” för Sirroco och de andra haken i The Dome. Tror jag postat det förut men gör det igen. Dessa enkla regler borde väl kunna följa tycker man. Men nästan varje gång man kommer till hissarna så ser man folk som blir nobbade.

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply