Magförgiftning

Då så. För första gången så har jag blivit ordentligt magsjuk i Thailand. Kan inte komma på vad det skulle vara. Fredag morgon kände jag mig helt ok, gick till gymet och tränade, hemma vid åtta så började det skaka lite i benen, jag trodde det var utmattning från gymet först. Sen fick jag frossa och började skaka tänder och sen fick jag sitta på toaletten stort sett hela fredagen. Fick ordentlig feber på kort tid. På eftermiddagen var den uppe i 39,5 grader. Det var läskigt. Körde med dubbla täcken, tröjor, men jag låg bara och skaka. Körde Absorb vätskeersättning och en del febernedsättande. Det tog tid, men nu på lördagen knappt 30 timmar senare så är det bättre, men jag är svag och har fortfarande feber. Det känns riktigt segt.

Rödtröjorna är tillbaka i stan inför årsdagen av militärkuppen för några år sen. De demonstrerar på flera platser. Än så länge fredligt och mindre antal. Men det kan ändras. Myndigheterna är på plats och bevakar. Vad som än händer hoppas jag det går fredligt till.

Mitt tips inför kvällen är om du inte varit ute så mycket i Bangkok att hänga på Silom Club crawl. Det börjar på Coyote (som är en bra mexikansk restaurang egentligen) klockan 21, fortsätter till Tapas och senare till Fun Fun Club. 1oo baht per drink, kan inte bli fel. Men jag kan inte gå med min mage, jag får gå nästa gång. Ha en trevlig kväll.

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply