Lugn söndag

Lördag kväll i Bankan brukar betyda att jag rör mig runt lite på stan. Jag gillar att känna pulsen. Det händer alltid så mycket roliga saker. Hade tänkt att gå på en konstutställning på ett konstgalleri som jag hade hört om men den hade precis avslutats.

På kvällen satt jag på en hipp bar på en en gata där det alltid är mycket folk i omlopp. Svårt att skriva allt som jag observerade under de timmar jag satt där. Men ett engelskt par började tjafsa med varandra då han glodde lite för mycket på några thaitjejer bakom ryggen på sin fru. Och det var på riktigt snygga Hi So tjejer som hade med sig sina killkompisar så jag förstår honom i och för sig, men frun gillade det inte när hon upptäckte det. När de tjafsat klart så lämnade frun sin man utanför baren och hoppade in i en taxi. Det blev nog sova på soffan för honom….

Idag har det varit lugnt. Var på gymet en sväng och åt middag i soien med min granne från Kanada. Gott som vanligt. Imorgon är det vardag och jobb igen.

I veckan som kommer är det World Gourmet Festival i på Four Season Hotel i Bangkok. Det är ett av Bangkok bästa hotell tycker jag, speciellt på Executive floor där det riktigt bra service. Helt ok rum, juste pool, bra gym och en fantastisk thai-restaurang. Denna matfestival lockar på flera sätt, så det blir nog ett besök i veckan.

Såg denna vespa på en Skytrainstation:

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply