Lugn helg

Buddistiska heldagar så många ställen hade stängt men som vanligt kunde den som ville ta sig en stänkare ganska obehindrat. Snackade med några thai kompisar i lördags som skulle till khaosan road för att spana på farangtjejer.  Där hade de flesta ställen haft öppet som vanligt med öl och drinkar i pappmuggar. Hur det gick med tjejerna förtäljde dock inte historien :) Själv var man hemma och jobba.

För er som gillar surfing är det Quiksilver Thailand Surf Competition 2011 mellan den 21-24 september nere i Phuket.

Den 29 oktober är det stor 10-års jubileum konsert med Thatanium på Impact Arena

Drogproblemen med främst olika amfetamin preparat fortsätter och eskalerar i Thailand.  Yingluck bratar nu om ett nytt krig mot drogerna liknande det storebror taxen drog igång 2003. Som förra gången blir det väl att man skjuter ihjäl massa små dealers i slummen istället för att ta de stora fiskarna. De som styr droghandeln är väldigt inflytelserika personer i samhället. Citerar munken från artikel i the guardian:

“Do you know who the kingpins are? Do you know which officials are involved? Deal with that, then deal with the problem on the streets.”

Har tidigare skrivit en artikel om Ya-Ba här på bloggen. Lär få återkomma till ämnet under hösten.

Läste om en kvinna i staterna som huggit av sin mans penis (nått som händer flera gånger per år här i Bangkok) Hon har ett västerländskt namn men tycker hon ser aningen thai ut hehe.

This entry was posted in Bangkok allmänt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply