Lördagsmix

Förra veckan var jag på jobb österut utanför Bangkok. Min kompis som var med ville breaka upp hemsresan så vi stannade en kväll i Pattaya och åt en bit mat, tog en promenad och tittade på eländet innan vi körde vidare. Pattaya är ett råtthål på många sätt enligt mig. Vad har Pattis att erbjuda? Golf. Ok, jag köper att man kan få rätt mycket golfbanor i området till vettiga pengar. Nu spelar jag inte golf så det är ointressant. Men annars är det ju rätt sunkigt på många sätt. Det är ju knappast beachen som lockar? Nattlivet, visst det finns något ok hak. Men att unga svenska killar (och andra nationaliteter) åker dit kan bara vara på grund av att det finns lättillgängliga tjejer. Eller har jag missat nått? Att stanna en natt eller två och ta sig till någon ö kanske. Men det finns så mycket annat bättre på andra håll i Thailand.

Många nya halvflashiga hotell i Bangkok nu. Kul att se, men börjar det inte bli överhettat nu? Flera verkar ha problem att locka gäster vad jag har förstått.

Fått flera sms / Email om olika ställen som har öppet idag. Är det inte Buddhadag idag?

Några tips för veckan som kommer:

17 juli: Q-bar: DJ Cashmoney. Om du nu inte hittade bra party under Buddhadagarna.

19 juli: Virgin ute i Rangsit. Har varit ute mycket i Rangsit. Bra förortsdrag.

20 juli: Cafe Democ: Soul Fusion.

22 juli: Glow: Phatfunk.

Kan de lösa flygplansfrågan i Tyskland. Såg en bild på Thailändska kronprinsen när han satt i ett jordgubbssfält och åt jordgubbar i väntan på hemfärd. Han ska vara tillbaka i Thailand utan plan nu.

Allt för nu!

 

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Områden and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Lördagsmix

 1. Anton says:

  Får man fråga vad du jobbar med i Thailand? Skulle själv vilja flytta dit.

 2. bangkokinfo says:

  Anton.
  Jobbar med lite olika saker med kunder i framförallt Sverige, men övriga Norden också. Det är bara leta inom olika områden, till slut kanske det dyker upp som passar.
  Lycka till!

 3. Angående Pattaya så finns det nästan hur mycket som helst att göra. Hoppa fallskärm, Köra gocart, vattenland, billig shoping, billigt party (inget inträde till nattklubbarna som det är i bangkok) Billigt boende. Allt ligger centralt så man slipper ta taxi eller skytrain överallt.

  Stranden är ju inget att ha men Bangkok har ju ingen strand alls? Ja tycker mer och mer om Bangkok men tycker fortfarande att Pattaya är ett bra alternativ till huvudstaden..

 4. bangkokinfo says:

  Jimmie,
  Det är tur att smaken är delad. Men Pattis ger inte mig så mycket. Och antalet nattklubbar som har inträde i Bangkok är ju lätträknade. Jag hänger inte så mycket på dom i alla fall. Bättre att hänga på Thaiklubbarna.

 5. De har du rätt i.. Hade varit kul att hänga med dej ut nån gång till lite bra ställen ;)

Leave a Reply