Lördag kväll och mer

Blev ett par smörrebröd, bira och gammeldansk igår kväll. Trevligt sällskap, god mat + dryck! Som det ska vara. Sen tog vi en promenad i området. Först en drink i baren på Landmark Hotel. Sen traskade vi vidare, men vi var alla rätt sega. Jag åkte hem rätt tidigt.

Vädret är instabilt just nu, och prognosen för de närmaste dagarna ser lika dyster ut. Svårt att planera utomhusaktiviteter. Men om det funkar så blir det en trip till JJ idag. Har mina lilla runda som jag brukar ta när jag är där. Men man hittar alltid nått nytt.

Enligt Thailändska politiker så öppnade kambodjanska soldater de första skotten i de nya stridigheterna. Helt utan provokation såklart? Sorgligt att de inte kan hålla sams över en bit mark. Eller hålla sig till förhandlingsbordet i alla fall.

Torres första mål på väldigt många matcher kom igår kväll. Men var det såååååååå himla snyggt som en del svensk media vill påstå?

Chiang Mai Zoo bygger för fullt för att kunna ta emot polarbjörnar och pingviner. Men motstånd från djurrättsaktivister kan stoppa eller fördröja det hela. Läs mer här.

Kör försiktigt. Annars kan det gå illa.

I veckan blir det Chinatown, Thongan, bio, och lite annat. Kompisar kommer till stan på väg hem från Australien. Dags för en guidad tur igen.

Bangkok – Never a dull moment!

This entry was posted in Aktiviteter, Bangkok allmänt, Hotell, Nattliv, Områden, Restauranger and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply